www.tekstmaskinen.net

 

Indledning

 

Sådan ser din ansøgning ud nu. Ret teksten til her eller senere. Bemærk, at du først kan tabulere de forskellige dele på plads, når du har flyttet ansøgningen til dit tekstbehandlingsprogram.

Når du har foretaget de rettelser, som du ønsker at foretage her, kan du vælge en indledning længere nede på siden.

 

Ret teksten til her:

Eksempel fra forrige trin:
 

Herunder finder du forskellige indledninger under overskrifterne Opfordrede ansøgninger og Uopfordrede ansøgninger. Gør ikke dette afsnit længere end nødvendigt, men fortæl kort, hvor du eventuelt har set jobbet annonceret, og/eller hvem du har kontaktet hos virksomheden.

I uopfordrede ansøgninger, hvor du ikke har kontaktet virksomheden, inden du sender ansøgningen, kan du kort beskrive baggrunden for din henvendelse. Se eventuelt eksempel 3 og ellers under Uopfordrede ansøgninger længere nede på siden.

Hvad er forskellen på en opfordret og uopfordret ansøgning?

Se eksempler på ansøgninger.
Opfordrede ansøgninger:

I AVIS E.L. har jeg set, at I søger en STILLINGSBETEGNELSE til jeres virksomhed.


Eksempel:

I Berlingske Tidende har jeg set, at I søger en blæksprutte til jeres virksomhed.På WEBSITE har jeg set, at I søger en STILLINGSBETEGNELSE til jeres AFDELING.


Eksempel:

På www.jobzonen.dk har jeg set, at I søger en systemkonsulent til jeres IT-afdeling.Under henvisning til jeres annonce i AVIS E.L. DATO, søger jeg hermed den ledige stilling som STILLINGSBETEGNELSE.


Eksempel:

Under henvisning til jeres annonce i Århus Stiftstidende d.d., søger jeg hermed den ledige stilling som butiksassistent.Med stor interesse har jeg læst jobannoncen I/PÅ AVIS E.L./WEBSITE vedrørende den ledige stilling som STILLINGSBETEGNELSE, og da jeg mener, at mine kvalifikationer nøje svarer til de stillede krav, sender jeg hermed min ansøgning.


Eksempel:

Med stor interesse har jeg læstjobannoncen på www.jobindex.dk vedrørende den ledige stilling som chefsekretær, og da jeg mener, at mine kvalifikationer nøje svarer til de stillede krav, sender jeg hermed min ansøgning.I AVIS E.L. har jeg den DATO set, at I søger en STILLINGSBETEGNELSE og vil i den forbindelse gøre opmærksom på mine kvalifikationer til den ledige stilling.


Eksempel:

I Jydske Vestkysten har jeg den 17. juni 2005 set, at I søger en projektleder og vil i den forbindelse gøre opmærksom på mine kvalifikationer til den ledige stilling.Da jeg læste jeres annonce i AVIS DATO vedrørende den ledige stilling som STILLINGSBETEGNELSE, kunne jeg se, at jeg med min uddannelse og erhvervserfaring passer til den beskrevne jobprofil.


Eksempel:

Da jeg læste jeres annonce i Dagbladet den 17. april 2005 vedrørende den ledige stilling som management assistant, kunne jeg se, at jeg med min uddannelse og erhvervserfaring passer til den beskrevne jobprofil.Under henvisning til annoncen i AVIS E.L. den DATO FOR ANNONCE samt vores telefonsamtale DATO FOR TELEFONSAMTALE fremsendes hermed ansøgning vedrørende stillingen som STILLINGSBETEGNELSE.


Eksempel:

Under henvisning til annoncen i Randers Amtsavis den 30. marts 2005 samt vores telefonsamtale d.d. fremsendes hermed ansøgning vedrørende stillingen som informationsmedarbejder.I henhold til stillingsopslag på WEBSITE og telefonsamtale med PERSON søger jeg hermed stillingen som STILLINGSBETEGNELSE.


Eksempel:

I henhold til stillingsopslag på Jobindex.dk og telefonsamtale med afdelingsleder Iben Ibsen søger jeg hermed stillingen som salgskonsulent.Tak for telefonsamtale DATO. Hermed sender jeg min ansøgning til stillingen som STILLINGSBETEGNELSE i FIRMA.


Eksempel:

Tak for telefonsamtale den 27. maj 2005. Hermed sender jeg min ansøgning til stillingen som personalekonsulent i HR Danmark A/S.Uopfordrede ansøgninger:

Tak for telefonsamtale DATO. Hermed sender jeg min ansøgning til en eventuel ledig stilling indenfor OMRÅDE.


Eksempel:

Tak for telefonsamtale den 27. maj 2005. Hermed sender jeg min ansøgning til en eventuel ledig stilling indenfor marketing.Idet jeg henviser til telefonsamtale DATO, sender jeg hermed min uopfordrede ansøgning til en stilling som STILLINGSBETEGNELSE.


Eksempel:

Idet jeg henviser til telefonsamtale den 2. september 2005, sender jeg hermed min uopfordrede ansøgning til en stilling som produktionsleder.Jeg henvender mig til jer vedrørende en eventuel ledig stilling som STILLINGSBETEGNELSE i jeres virksomhed.


Eksempel:

Jeg henvender mig til jer vedrørende en eventuel ledig stilling som kantineassistent i jeres virksomhed.Hermed fremsender jeg vedlagt mit CV, da jeg er interesseret i at høre om mulighederne for ansættelse hos FIRMA. Jeg har længe interesseret fulgt med i pressen og på internettet vedrørende jeres virksomhed og har forstået, at I står overfor en større ekspansion.


Eksempel:

Hermed fremsender jeg vedlagt mit CV, da jeg er interesseret i at høre om mulighederne for ansættelse hos Supervirksomheden A/S. Jeg har længe interesseret fulgt med i pressen og på internettet vedrørende jeres virksomhed og har forstået, at I står overfor en større ekspansion.Hermed tillader jeg mig uopfordret at henvende mig til jer vedrørende en eventuel stilling som STILLINGSBETEGNELSE.


Eksempel:

Hermed tillader jeg mig uopfordret at henvende mig til jer vedrørende en eventuel stilling som IT-konsulent.Efter længe at have fulgt med i al den positive omtale i pressen vedrørende jeres virksomhed og på jeres hjemmeside, henvender jeg mig hermed til jer for at forhøre mig om mulighederne vedrørende et eventuelt job som STILLINGSBETEGNELSE.


Eksempel:

Efter længe at have fulgt med i al den positive omtale i pressen vedrørende jeres virksomhed og på jeres hjemmeside, henvender jeg mig hermed til jer for at forhøre mig om mulighederne vedrørende et eventuelt job som salgskonsulent.Jeg henvender mig til jer, da jeg i forbindelse med min uddannelse PÅ/VED UDDANNELSESINSTITUTION ønsker at komme i praktik.


Eksempel:

Jeg henvender mig til jer, da jeg i forbindelse med min uddannelse ved Institut for Informations- og Medievidenskab, Aarhus Universitet ønsker at komme i praktik.Ingen indledning                                                                            Klik på pilen for at gå videre til næste trin       
© 2006 TEKSTMASKINEN.net Kun til privat brug og undervisning!

0 brugere online Tekstmaskinen.net • info@tekstmaskinen.net