www.tekstmaskinen.net

Eksempel på opfordret ansøgning
Elektriker


Denne ansøgning er rettet mod en stilling som elektriker.


Se flere eksempler på ansøgninger:

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   flere på vej    13
Rikke Milling Konradsen
Hovedgaden 24, 3. th
6543 Melløse
Mobil 2334 4556
E-mail Rikke_m_k@hotmail.com

Brdr. Madsen A/S
Voldgade 12
6543 Melløse                                                        Melløse, 15. december 2005Elektriker med lys i pæren

 

Med stor interesse har jeg læst jobannoncen på Job-for-dig.dk vedrørende den ledige stilling som elektriker, og da jeg mener, at mine kvalifikationer nøje svarer til de stillede krav, sender jeg hermed min ansøgning.

Min motivation for at søge stillingen er, at jeg finder både de faglige og personlige udfordringer, som I tilbyder i annoncen, meget attraktive. Desto mere jeg har hørt om jeres virksomhed, desto mere er jeg blevet overbevist om, at det er hos jer, mit fremtidige arbejdsliv ligger. Endvidere kan jeg i høj grad identificere mig med jeres kerneværdier, respekt, ansvarlighed, fleksibilitet og kundeservice. Derfor søger jeg den ledige stilling.

På nuværende tidspunkt arbejder jeg på femte år som elektriker hos Rute 14 I/S. Igennem denne ansættelse har jeg opnået en solid erfaring med arbejdsområdet. Særligt vil jeg fremhæve, at jeg kan arbejde 100 % selvstændigt og er effektiv, og at jeg har erfaring inden for industri-installationer og bygningsopgaver samt salg og kundepleje. Samtidig med mit arbejde følger jeg et aftenskolekursus i udvidet engelsk på AOF, Melløse. Yderligere oplysninger fremgår af mit CV.

Andre betegner mig som udadvendt, serviceminded, dygtig og særdeles pligtopfyldende.

Jeg håber, at min ansøgning har vakt interesse, og ser frem til at høre nærmere.


Med venlig hilsen


Rikke Milling Konradsen
Bilag: CV


© 2006 TEKSTMASKINEN.net

 

0 brugere online Tekstmaskinen.net • info@tekstmaskinen.net