www.tekstmaskinen.net

Eksempel på opfordret ansøgning
Marketingkoordinator, industrivirksomhed


Denne ansøgning er rettet mod en stilling som marketingkoordinator i en industrivirksomhed. Ansøgeren er ledig, hvilket der ikke er gjort en hel masse ud af i ansøgningen. I stedet fremgår det af hendes CV. I ansøgningen lægges stor vægt på ansøgerens erhvervserfaring fra et tidligere job inden for arbejdsområdet.


Se flere eksempler på ansøgninger:

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   flere på vej    13
Bella Olsen, Vennelystvej 31, 5500 Middelfart, Tlf. 99 88 77 66, Mobil 22 33 44 55, E-mail bella@mail.dk


BAS Industri                                                                       Middelfart, 29. januar 2006
Att.: Sheila Nyboe
Saxosgade 3
5100 Odense CStillingsopslag nr. 22-B

Da jeg læste jeres annonce i Berlingske Tidende den 27. januar 2006 vedrørende den ledige stilling som marketingkoordinator, kunne jeg se, at jeg med min uddannelse og erhvervserfaring passer til den beskrevne jobprofil.

Jeg søger jobbet, da jeres forretningskoncept lyder virkelig spændende og som noget, jeg til fulde kan gå ind for. Desuden vil jeg gerne være med til at præge en virksomhed i vækst samt være del af et dedikeret team.

Igennem flere år har jeg været ansat som marketingassistent hos Ribe & Co. Som det fremgår af mit CV, har jeg herigennem opnået kompetencer inden for:

• Telemarketing, CRM og Dtp

• Implementering af salgsstrategier

• Udfærdigelse af salgs- og marketingmateriale

• Koordinering af kundebesøg

Lige nøjagtig de kvalifikationer inden for marketing, som I efterspørger, har dermed været fundamentale for min hidtidige beskæftigelse. Derfor vil det næste trin i min karriere også være en stilling som den, I har opslået, hvor jeg kan bidrage med min brede erfaring fra og store interesse for arbejdsområdet.

På det personlige område mener jeg også, at jeg er i stand til at opfylde de stillede krav. Jeg har altid været yderst engageret i mit arbejde og selvstændigt påtaget mig opgaver. Bl.a. tog jeg initiativ til en mere effektiv form for opfølgning på en salgskampagne hos Ribe & Co. i foråret 2005. Dette tiltag førte til en salgsfremgang på 12% i forhold til tidligere kampagner.

Jeg modsvarer også kravene om at være ambitiøs og målrettet. Desuden er jeg hurtig til at sætte mig ind i nye arbejdsområder eller problematikker og er derfor yderst fleksibel, hvad arbejdsopgaver angår.

Hvis der ønskes yderligere oplysninger står jeg i dagtimerne til rådighed på ovennævnte telefonnr. Jeg kommer også meget gerne til en personlig samtale hos jer.


Venlig hilsen


Bella Olsen
Bilag: CV


© 2006 TEKSTMASKINEN.net


 

0 brugere online Tekstmaskinen.net • info@tekstmaskinen.net